A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління соціального захисту населення та ветеранської політики Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Благодійний фонд «Сотні друзів для дітей» шукає таланти!

Дата: 02.02.2021 19:45
Кількість переглядів: 174

Міжнародний благодійний фонд «Сотні друзів для дітей» – це організація, яка займається суспільно-соціальною діяльністю. Основне завдання фонду – відновлення і підтримка інституту сім’ї, а також дітей і сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фонд організував і вже запустив Всеукраїнський онлайн конкурс «Ми талановиті», який має на меті виявити, підтримати та допомогти розвити таланти діток, які опинились в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також привернути увагу суспільства, сформувати атмосферу для плідної взаємодії між досвідченими дорослими та талановитими дітьми і молоддю.

Конкурс має декілька етапів, у тому числі онлайн відбіркові, в ході яких буде визначено 7 фіналістів. На заключному етапі переможець матиме змогу отримати оплату навчання у сфері таланту.

Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно пройти регестрацію на цьому сайті:https://www.mytalanovyti.com/
А також заповнити бланк учасника і відправити  на пошту mytalanovyti@gmail.com
Після цього отримати пітвердження на електрону пошту про те, що ви стали учасником конкурсу і слідкувати за інформацією, котра буде розміщена на сайті, а також на офіційних соціальних мережах Благодійного фонду «Cотні друзів для дітей»

Анкета для участі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень