A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління соціального захисту населення та ветеранської політики Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Управління соціального захисту населення та захисту прав дітей Солотвинської селищної ради надає роз’яснення, які періоди доходів враховуються для призначення деяких видів державних соціальних допомог, при подачі документів у листопаді місяці.

Дата: 16.11.2023 13:29
Кількість переглядів: 160

Управління соціального захисту населення та захисту прав дітей Солотвинської селищної ради надає роз’яснення, які періоди доходів враховуються для призначення деяких видів державних соціальних допомог, при подачі документів у листопаді місяці:

 

  • допомоги на дітей одиноким матерям;
  • державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям;
  • тимчасової допомоги на дітей батьки, яких не сплачують аліменти;
  • щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, який за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує постійного стороннього догляду.

 

  • До середньомісячного сукупного доходу сім’ї враховуються доходи за  ІІ та ІІІ  квартал 2023 року, тобто за період з квітня по вересень 2023 року.

 

  • При подачі документів на компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі враховуються доходи за ІІІ  квартал 2023 року, тобто за період з липня по вересень 2023 року.

Одночасно повідомляємо, що такий період доходів для вище зазначених допомог буде враховуватись по січень місяць (включно) 2024 року, тобто листопад, грудень 2023р. та січень 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень