A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління соціального захисту населення та ветеранської політики Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Реалізація Обласного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період 2025 року.

Дата: 07.06.2024 18:00
Кількість переглядів: 197

      Управління соціального захисту населення та ветеранської політики спільно із начальницею Служби у справах дітей Солотвинської селищної ради 06.06.2024 року взяли участь у засіданні обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, яке відбулось під головуванням першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького. З метою моніторингу стану виконання Національного плану 1325, впровадження ефективної системи міжвідомчої взаємодії на місцевому, регіональному  та регіональному рівні з робочим візитом на Закарпатті перебувала Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко, яка в ході візиту взяла участь у засіданні.

Було обговорено реалізацію виконання Плану дій в умовах сьогодення.

Закарпаття успішно реалізовує Обласний план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період 2025 року, що відмітила Урядова уповноважена.

Наш регіон – єдиний в Україні, де відповідний план дій має фінансове забезпечення із обласного бюджету. Окрім того, торік вдалося залучити понад 3 млн грн. від міжнародних партнерів для проведення відповідних заходів, навчань тощо.

      Територіальними громадами затверджено місцеві Плани дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325.

      Участь у засідання координаційної ради взяли: директорка департаменту соціального захисту населення Ольга Травіна, радниця голови Закарпатської облдержадміністрації з гендерних питань, голова секретаріату Коаліції 1325-Закарпаття Маріанна Колодій, представники відповідних департаментів ОВА, правоохоронних органів, представники місцевих громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень