A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління соціального захисту населення та ветеранської політики Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

НОВИНИ

У Солотвинській територіальній громаді проведено черговий тренінг, щодо локалізації Національного плану дій з виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 „Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року.

   У Солотвинській територіальній громаді проведено черговий тренінг, щодо локалізації Національного плану дій з виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 „Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року.

10:51 01.11.2023

Урядом було ухвалено постанову від 11.07.2023 № 709 «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб»

     Урядом було ухвалено постанову від 11.07.2023 № 709 «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», в якій були роз’яснені умови надання грошової допомоги переселенцям. Тому підготували для вас інформацію про категорії ВПО, які можуть втратити право на виплати через значні витрати, що покриваються без допомоги держави. 

16:13 26.10.2023

Робота в рамках інформаційної кампанії "Робота для ВПО - ти потрібен"

      Управління соціального захисту населення та захисту прав дітей, „Центр назання соціальнох послуг” Соловинської селищної ради, в  рамках інформаційної кампанії "Робота для ВПО - ти потрібен" прийняли участь 24 жовтня, за ініціативи фахівців Тячівської філії Закарпатського ОЦЗ, якими організовано та проведено круглий стіл за участі представників територіальних громад району, роботодавців та МФОЗНС "Регіон Карпат". Метою круглого засідання столу сприяти в інтеграції внутрішньо переміщених осіб в життя громад, які їх прихистили, є важливим завданням соціальних служб цих громад. І в цьому питанні служба зайнятості виступає надійним партнером для громад. В ході проведення заходу начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Іванна Бонка проінформувала присутніх про послуги служби зайнятості що надаються ВПО, та про діючі активні програми для цієї категорії громадян, а також для працедавців, які працевлаштовують осіб з числа ВПО.

16:49 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень